Mekanisk tjenester og service

Kystvågen Slip & Mek AS

Din servicepartner og ditt mekaniske verksted på Nordmøre

Kontakt oss

Slipsetting / Vedlikehold

Vi kan foreta slipsetting på 2 slipanlegg. Her utføres bl.a. bunnpuss og overflatebehandling til zinkskifte, reparasjoner, skrogmålinger og klassing.

Slip 1 - Kapasitet 50 fot
Slip 2 - Kapasitet 80 fot

Reparasjon / Ombygging

Vi tilbyr alt av reparasjonsarbeid på aluminiums-, stål-, plast og trebåter og har i en årrekke utført oppdrag for fiskeri- og havbruksnæringen i form av reparasjoner, vedlikehold og service på deres båter og utstyr.

Vi har også solid erfaring med diverse ombyggingsarbeid av fartøy.

Vi har 2 stk. tårnkraner med kapasitet på 8 tonn

Nybygg

Kystcat i aluminium til oppdrettsnæringen. De finnes i størrelser inntil 15 meter. Våre arbeidsbåter produseres i henhold til nordisk båtstandard for yrkesbåter under 15 meter. Båtene blir bygget og utstyrt etter kundens ønsker og behov.


Vi produserer også andre typer fartøy, som blant annet skjærgårdsjeeper.

Mekanisk arbeid

I vårt mekaniske verksted utføres oppdrag innen dreiing, fresing, sliping, gjenging og boring. I tillegg utføres vedlikehold, overhaling og reparasjoner av ulike typer utstyr.

Vi har også slangeverksted med hydraulikkslangepresse, samt et bredt sortiment av slanger, koblinger og snittsringarmatur m.m

Plate og sveisearbeid

Verkstedet kan tilby metallbearbeiding og sveising av stål, rustfritt og aluminium. Til fiskeri- og oppdrettsnæringen utfører vi diverse sveiseoppdrag/reparasjoner, samt tillaging av bl.a. motor-/kranfundament, tanker og spesialutstyr.

Vi utfører også reparasjon og sveising av diverse utstyr og redskaper for bl.a. entreprenører.

Til oljeindustrien produserer vi spesialutstyr etter kundens ønsker og behov.

Sertifiserte sveisere
Platevals/Platesaks
Profilvals
Plateknekke – 180 tonn.
Presse - 250 tonn.